The page of Garcia Márquez, Gabriel, Hungarian bibliography

Image of Garcia Márquez, Gabriel
Garcia Márquez, Gabriel
(Gabriel García Márquez)
(1927–2014)
1982
 

Bibliography

  • 1955 – Söpredék (La hojarasca)
  • 1961 – Az ezredes úrnak nincs, aki írjon (El coronel no tiene quien le escriba)
  • 1962 – Mamá Grande temetése (Los funerales de la Mamá Grande)
  • 1962 – Egy kék kutya szemei (Ojos de perro azul)
  • 1962 – Baljós óra (La mala hora)
  • 1967 – Száz év magány (Cien años de soledad)
  • 1970 – Egy hajótörött története (Relato de un náufrago)
  • 1972 – Hihetetlen és szomorú történet az ártatlan Eréndiráról és lelketlen nagyanyjáról (La increíble y triste historia de la cándida Eréndira y de su abuela desalmada)
  • 1975 – A pátriárka alkonya (El otoño del patriarca)
  • 1981 – Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája (Crónica de una muerte anunciada)
  • 1985 – Szerelem a kolera idején (El amor en los tiempos del cólera)
  • 1986 - Titokban Chilében (Clandestine in Chile)
  • 1989 – A tábornok útvesztője (El general en su laberinto)
  • 1992 – Tizenkét vándor novella (Doce cuentos peregrinos)
  • 1994 – A szerelemről és más démonokról (Del amor y otros demonios)
  • 1996 – Egy emberrablás története (Noticia de un secuestro)
  • 2002 – Azért élek, hogy elmeséljem az életemet (Vivir para contarla)
  • 2004 – Bánatos kurváim emlékezete (Memoria de mis putas tristes)

(Editor of this page: Sebestyén Péter)

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap